Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

2011. Ενημερωτική Επιστολή προς τα μέλη του Συλλόγου

Θεσσαλονίκη 20/02/2011 / Αρ. πρωτ. 4  / Ενημερωτική Επιστολή 

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης,επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα νέα του συλλόγου μας και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Α΄ Εξαμήνου 2011.
Όπως γνωρίζεται, την Κυριακή 23/1/2011 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία ξεκίνησε με τον απολογισμό και την έγκριση πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. και συνεχίστηκε με την εκλογή του νέου Δ.Σ. 
Ακολούθησε η κοπή πίτας του συλλόγου, όπου ένας τυχερός κέρδισε το «2ήμερο στο ξενοδοχείο Αριστοτέλης», προσφορά του συμπατριώτη μας Ηλία Γερούκη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η συνέλευση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα. 
Στη συζήτηση μεταξύ των μελών, εκτός από τις πολιτιστικές δράσεις που έγιναν ή προγραμματίζονται, κυριάρχησε το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Βόρεια Χαλκιδική και η θέση του συλλόγου σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα απασχολήσουν ολόκληρο τον Νομό στο άμεσο χρονικό διάστημα και αποφασίστηκε η ενεργός δράση ενάντια σε κάθε ενέργεια που θα θέσει σε κίνδυνο το περιβάλλον του τόπου μας.


Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές συγκροτήθηκε σε σώμα και είναι το εξής:


Πρόεδρος: Γραμματική Καραβασιλικού

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Αυγολούπης 

Γραμματέας: Ευαγγελία Λούκα-Κορδαλή

Ταμίας: Γιάννης Κ. Ζαχαράκης

Αναπλ. Γραμματέας: Λεμονιά Αδραχτά-Κόγια 

Μέλη: Ελένη Κατρανστιώτη, Πέτρος Παπαθανασίου 

Αναπληρωματικά Μέλη: 
Μαρία Κολιώτσα, 
Δημήτρης Καραθανάσης, 
Τάνια Τσελεπή, 
Χρήστος Παπαγεωργιάδης

Στο πλαίσιο των δράσεων κατά του μεταλλείου χρυσού και μετά από συζήτηση του νέου Δ.Σ. και της Ομάδας Περιβάλλοντος του συλλόγου μας, στην οποία ορίστηκε ως υπεύθυνος ο Μάκης Παπαμόσχου, προτείναμε στις Επιτροπές Αγώνα της Βόρειας Χαλκιδικής (Ιερισσού, Αρναίας, Μ. Παναγίας), τη συνδιοργάνωση ενός «Συμποσίου» με θέμα «ΑΞΙΟΒΙΩΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ». 
Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι μία άλλου τύπου εκδήλωση, με διαφορετικό περιεχόμενο και με μήνυμα την αγωνιστική συσπείρωση για: 

ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

Επειδή η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πιθανόν να χρειαστεί να δράσουμε άμεσα για να αποτρέψουμε τα σχέδια που στοχεύουν στην καταστροφή του τόπου μας, θα φροντίζουμε για την άμεση ενημέρωσή σας και σας παρακαλούμε να είστε σε ετοιμότητα. 
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να υποστηρίξτε την καμπάνια «Σώστε την πατρίδα του Αριστοτέλη και την πύλη του Αγίου Όρους» υπογράφοντας ηλεκτρονικά κατά της δημιουργίας μεταλλουργίας χρυσού στην περιοχή μας, στη διεύθυνση www.nomines.org/. 
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Α’ Εξαμήνου 2011, το οποίο περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, καθώς και ενημερωτικό υλικό για το θέμα των Μεταλλείων Χρυσού.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, αποφασίστηκε η διαγραφή των οφειλών από συνδρομές προηγούμενων ετών και η μείωση της συνδρομής από 25 σε 20 ευρώ το έτος, για κάθε μέλος. 
Για το λόγο αυτό, σας παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε για την τακτοποίηση των συνδρομών του 2011. 
Επιπλέον τονίζουμε ότι η συνδρομή σας είναι σημαντική γιατί είναι ο μόνος οικονομικός πόρος του Συλλόγου. 
Για δική σας διευκόλυνση μπορείτε να καταθέσετε την συνδρομή σας 
στον αρ. λογαριασμού 00612375107-7 της Πανελλήνιας Τράπεζας, 
Κωδικός ΙΒΑΝ GR73 0493 1200 0000 0612 3751 017, 
αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας.
Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι η αίθουσα του συλλόγου είναι ανοικτή κάθε Τετάρτη από τις 7,30 μμ. 
Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. γίνονται κάθε 1η και 3η Δευτέρα κάθε μήνα, και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε.Με τις καλύτερες ευχές μας,
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Γραμματική Καραβασιλικού Ευαγγελία Λούκα-Κορδαλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: